Om Västerås Revision

"Personligt engagemang och lokal förankring skapar bra samarbeten"

Västerås Revision AB startades 2021. Vi erbjuder små och medelstora företag i Västeråsregionen tjänster inom revision, redovisning, beskattning och ekonomisk rådgivning. Med erfarna och kvalificerade medarbetare arbetar vi alltid utifrån kundens behov.

Vi finns nära till hands för att skapa trygghet och guida dig och företaget mot uppsatta mål, oavsett vilka tjänster du efterfrågar.

Engagerad affärspartner

Västerås Revision är en affärspartner som hjälper dig som företagare hela vägen från start till mål när det gäller företagets ekonomi. Vi finns till för att guida dig rätt, minimera risker, skapa möjligheter och förenkla din vardag. Vi har lång och bred erfarenhet inom affärsområdena redovisning, revision, rådgivning och lön.

Nära kontakt

Det är viktigt för oss med ett personligt engagemang. Därför har du alltid en nära kontakt till våra revisorer och redovisningskonsulter. Vi vill att du som kund ska vara nöjd och uppleva att vårt samarbete är både effektivt och givande. 

Byrån för alla

För oss är alla kunder lika viktiga, oavsett företagsstorlek. Vi arbetar med alla företagsformer: aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag, kommanditbolag, ideella föreningar, ekonomiska föreningar och stiftelser. 

"Lägg din tid och kraft där det är mest lönsamt. Vi hjälper dig med annat."

När man gör det tillsammans så blir det bättre


Välkommen till vårt kontor som vi tillsammans har byggt för att skapa en inbjudande och personlig atmosfär där det är lätt för våra engagerade och servicedrivna medarbetare att trivas och skapa en positiv anda.

Behöver du hjälp med någon ekonomitjänst? Kontakta oss så tittar vi på en lösning som passar dig.