Redovisning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom redovisning för att du ska kunna koncentrera dig på din kärnkompetens och ditt företagande.

En helhetslösning för din ekonomihantering 

Vi hjälper dig med allt från löpande redovisning, bokslut, årsredovisning och skatter till ekonomiska analyser och annan redovisningsnära rådgivning. Vi erbjuder helhetslösningar med fakturering, leverantörsbetalningar och myndighetsrapportering, men också mindre insatser anpassade efter din verksamhet och dina önskemål.

Personlig kontakt
För oss är den personliga relationen med våra kunder viktig. Du får därför en erfaren kontaktperson som du kan fråga om allt som rör företagets ekonomi. På så sätt lär vi känna både din verksamhet och dig som kund och kan ge dig bättre råd.

Bra beslutsunderlag
Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet av att möta kunders behov och önskemål. Vi arbetar med många olika branscher, bolagsformer och storlekar på företagen. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för ditt företag. 

Vi hjälper dig att sätta upp effektiva och bra rutiner för ditt företag oavsett om du vill digitalisera din ekonomihantering eller inte. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att fatta bra beslut grundade på ekonomiska rapporter av hög kvalitet. 

Löpande bokföring
Bokslut
Årsredovisning

Kontaktpersoner

Maria Ahlqvist
Auktoriserad redovisningskonsult / Lönekonsult
maria.ahlqvist@vrev.se
070 - 777 24 49
Behöver du hjälp med någon ekonomitjänst? Kontakta oss så tittar vi på en lösning som passar dig.